Întrebări şi răspunsuri

Înainte de eveniment

La ce tipuri de evenimente se potriveşte Smybox?
Toate tipurile - petreceri, evenimente corporate, nunti sau conferințe. Pur și simplu orice loc unde există distracţie și poate fi inregistrată pe film.
La ce tipuri de evenimente nu se potriveşte Smybox?
Evenimentele la care se așteaptă ca oamenii să fie liniștiți sau în cazul în care nu există oameni, de tot. Există întotdeauna destulă agitație în jurul Smybox. De asemenea, în general este mult mai potrivit pentru seară decât dimineața devreme.
Ce este necesar pentru a avea Smybox la eveniment meu?
Smybox are nevoie de 3 x 3 metri suprafață, cel puțin 2,2 metri inaltime, o priză electrică de 220 V și în mod ideal, un Wi-Fi pentru trimiterea instantanee pe email și partajarea de fotografii de la eveniment (în cazul în care nu există nici un Wi- Fi gratuit, putem folosi propriile modemuri LTE)
Când mă pot aștepta să ajungeți la evenimentul meu?
Vom începe instalarea Smybox cu două ore înainte de eveniment, cu toate acestea pentru o mică taxă, putem ajunge chiar mai devreme.
Este instalarea zgomotoasă?
Noi aducem Smybox în câteva cutii de transport. Avem nevoie de aproximativ o oră pentru a pregati totul, împreună cu fundalul si elementele de recuzită. Nu facem gălăgie deloc.
Cât costă transportul?
Pe o rază de 50 km de Bucuresti transportul este gratuit iar pentru distanţe mai lungi costul transportului este de 0.5 Euro pe kilometru.
Pot avea fundalul și recuzita mea personalizată?
Absolut, ne-ar face plăcere să realizăm ceva nou și proaspăt doar pentru petrecerea ta! Ne dorim ca fiecare element din jurul Smybox să se potrivească cu tema petrecerii tale, de aceea realizăm propriile noastre decoruri și recuzită de lemn pictată sau cusută manual. De asemenea, ne place să cautăm prin magazine de antichitati ceva special.
Cum vor arăta fotografiile imprimate?
Smybox poate aranja împreună mai multe poze pe o singură fotografie imprimată, astfel permițându-vă să creați propria "fotografie cu poveste". Putem potrivi trei sau patru poze de pe un print. Toată lumea de la petrecere poate alege o versiune care le place, cu toate acestea trebuie să le pregătim în avans.
Pot avea brandul meu sau logo-ul pe fotografiile Smybox?
Există mai multe metode de a promova logo-ul sau brand-ul - unul dintre ele este printr-un element de recuzită pe care oamenii să-l ţină în imagine. Cel mai bun mod de a oferi vizibilitate brand-ului este de a-l plasa în grafică sau ca watermark - în acest fel va apărea pe fiecare fotografie imprimată.
Puteți alege fundalul și recuzita în locul meu?
Dacă ai o idee clară, suntem bucuroși să o aducem la realitate. De asemenea, suntem capabili să selectăm accesoriile potrivite pentru evenimentul tău.
Pot vedea o previzualizare a fotografiilor mele?
Înainte de a veni la petrecerea ta, iti vom da o previzualizare a cum vor arăta fotografiile imprimate, împreună cu grafica și oameni în ea pentru o idee mai bună.
Este posibil să aleg ţinuta Smyboxerilor?
Vom ajusta multe lucruri pentru tema evenimentului, unul dintre ele fiind codul nostru vestimantar. Smyboxerii se pot îmbrăca în ceva casual, mai elegant, sau chiar ca un marinar :)
Aș dori să colectez adrese de e-mail ale persoanelor de la eveniment. Este posibil?
Putem colecta automat adresele de e-mail ale tuturor celor care vor trimite fotografia lor prin e-mail în timpul evenimentului. Acest lucru trebuie să fie pregătit în prealabil. Cei care vor face acest lucru vor trebui să confirme o notă despre adresele de e-mail ca fiind stocate.
Pot partaja fotografiile mele de la o petrecere pe Facebook?
Partajarea fotografiilor pe Facebook este foarte usor cu Smybox. Oamenii pot posta o fotografie în contul personal sau putem încărca toate fotografiile într-un singur profil de Facebook. Puteți alege numele albumului sau un #hashtag pentru fiecare fotografie.
Totul trebuie să fie finalizat în prealabil?
Grafica, fundalul și recuzită sigur. Ar trebui decis în prealabil dacă galeria va fi privată sau publică, corpul mesajului de e-mail pe care invitaţii tăi îl vor folosi pentru a trimite fotografiile la adresa de e-mail. Există câteva lucruri care pot fi adăugate la locaţie, cum ar fi extinderea chiriei sau adăugarea de mai multe print-uri.

La eveniment

Cine este responsabil de operarea Smybox în timpul evenimentului meu?
Există întotdeauna doi Smyboxeri îndemânatici prezenți la fiecare eveniment. Ei aduc Smybox la eveniment și pregătesc totul la timp. Înainte de a începe distracția, ei îţi vor arăta cum funcționează Smybox, cum ies fotografiile imprimate și cu ajutorul lor vei putea personaliza textul e-mailurilor trimise. Pe parcursul întregului eveniment aceştia vor ajuta oaspeții tăi cu fotografierea, iar la sfârșitul evenimentului ei vor ambala totul. În prealabil îţi vor fi oferite informaţiile lor de contact.
Pentru cât timp pot avea Smybox?
Depinde în întregime de tine. Pachetul nostru standard este de 4 ore, cu toate acestea putem sta, de asemenea, timp de 20 de ore, sau chiar pentru câteva zile :) Numărul minim de ore este de 2.
Ce altceva este necesar pentru instalarea la locație?
Înainte de a începe să te distrezi cu Smybox, va trebui să știm dacă galeria foto va fi publică sau protejată prin parolă. Dacă este așa, vom scrie parola în e-mailul pe care invitații tai îl vor trimite împreună cu fotografie lor, astfel încât acestia să aibă acces la galerie după eveniment. Vei avea timp pentru a verifica și edita textul acestui e-mail. S-ar putea, de asemenea, să aflăm ce parolă este pentru Wi-Fi sau putem configura un proiector.
Pot prelungi timpul de închiriere a Smybox la locul evenimentului?
Vom fi bucuroși dacă o faci, tot ce trebuie să faci este să stabilești asta cu Smyboxerii la locul evenimentului.
Ce fel de fotografii imprimați?
În mod normal printăm in format 13 x 18 cm astfel încât fotografiile să fie drăguţe şi de calitate. În felul acesta putem aranja mai multe poze in fotografie, împreuna cu grafica aleasă. Putem printa şi în format 10 x 15 cm dacă se stabileşte astfel înainte de eveniment.
În ce moment pot vedea cum va arăta printul final?
După ce am pregătit Smybox-ul, îţi vom arăta câteva printuri de test, cu diferitele formate. Ai posibilitatea să trimiteți pozele către o adresa de e-mail, astfel încât să-l aveţi în format digital.
Pot avea acces la poze de pe telefonul meu?
Desigur, pentru asta avem aplicaţia pentru mobil Smybox. Disponibilă în App Store (https://itunes.apple.com/us/app/smybox/id953151356?mt=8) şi în Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=smybox.smybox).
Fotografiile sunt gratuite la eveniment?
Da. Prețul pentru închirierea Smybox include fotografii imprimate, oaspeții tăi pot avea un număr nelimitat de printuri şi distracție nelimitată! Avem disponibilă ş o variantă fără imprimare, precum și o variantă care permite oamenilor să plătească individual pentru fotografiile lor.
Din ce este Smybox făcut?
Folosim echipamente profesionale pentru fiecare componentă - hârtie, lumini, cameră foto SLR profesional. Sunt tone de hârtie, cabluri și electronice ascunse în interiorul Smybox, împreună cu unele ingrediente secrete care creează cele mai bune fotografii posibile la petrecerea ta.

După eveniment

Când va fi galeria mea foto gata?
Toate fotografiile sunt retușate și sortate înainte de a se crea o galerie. După aceea, îţi vom trimite link-ul de la galerie și parola în termen de trei zile lucrătoare.
Toate galeriile sunt protejate cu parolă?
Dacă galeria ta va fi publică sau nu va fi convenit în prealabil. Cu toate acestea, este foarte ușor să se schimbe aceste setări, modifica parola sau să facem galeria privată în orice moment după eveniment.
Cine este administrator?
Administratorul sau admin este oricine are acces la editarea galeriei. Aceasta este, de obicei, persoana care a organizat evenimentul și rezervat Smybox pentru ea, dar în cele din urmă, oricine poate fi admin.
Pot să șterg unele dintre fotografiile din galeria mea?
Vi se va da dreptul de administrator care vă va permite să editați galeria - ceea ce înseamnă ștergerea fotografiilor care se presupune că nimeni nu trebuie să le vadă :)
Nu sunt administrator dar aş dori să şterg o poză cu mine. Cum pot face asta?
Copiază URL-ul pozei şi trimite-l către administrator. Administratorul ar trebui să intrebe invitaţii dacă doresc să apară pozele online public, cu parolă sau deloc. Dacă nu ştii cine este administratorul poti trimite URL-ul pozei direct la Smybox.
Pot atașa comentarii la fotografii?
Da, administratorul poate atașa comentarii la poze.
Pot descărca fotografiile mele la calitate superioară?
Da, vei primi toate fotografiile la calitate superioară. La cerere, putem trimite versiunile tipărite, cu tot cu grafică.

Nu ai găsit răspunsul dorit?

Invită Smybox la petrecerea ta!

Preţuri rezonabile, posibilităţi nelimitate!