Avem cel mai bun loc de muncă

Ceea ce facem este o stradă cu două sensuri. Văzând fețele fericite dă sens muncii de zi cu zi și ne aduce cu adevărat atât de multă bucurie. Ne place Smybox și sperăm că se vede. Ceea ne bucură cel mai mult este atunci când ne este provocată creativitatea - e atunci când lucrăm necontenit pentru a transforma ideile voastre proaspete, noi, în realitate. O mulțime de muncă grea intra in productie si noi credem ca este apreciată. Smybox este despre dezlănţuire, fiind din nou un copil, fiind zăpăcit. Este vorba despre emotii - despre a fi fericit și lipsit de griji pentru un minut și transmiterea acelui sentiment următoarei persoane. Tipărim acea memorie într-o fotografie, care va atârna pe frigider pentru o lungă perioadă de timp, mult timp.

Smilebox se vyrábí v České republice

Cum ne-a venit idea?

Smybox pornește de la tradiționalele cabine foto, care au existat aproape un secol. Acestea realizează poze grozave, dar nu sunt potrivite pentru a fi luate la drum - sunt mult prea grele. Am preluat ideea de fotografie instant și am transformat ceva vechi în ceva nou cu o atingere magică a tehnologiei moderne. Am făcut schimbări radicale conceptului original astfel încât oricine se poate bucura la o poză cu prietenii săi. Totul a început în Praga, Republica Cehă, în 2011, unde sunt dezvoltate și toate componentele hard și soft. De acolo, conceptul Smybox a călătorit în multe alte locuri. Echipa din București este un grup de oameni talentați care vor avea grijă de evenimentul tău de la început până la sfârșit.

Cu acest concept Smybox devenim globali

În ultimii patru ani, am fost la mai mult de o mie de petreceri cu Smybox. Avem reprezentare în Praga, Sao Paolo, Barcelona și București și vrem să mergem și mai departe. Chiar și pe partea cealaltă a planetei, fiecare mică petrecere sau nuntă dintr-un oraș mic este pregătită cu atenție. De-abia așteptăm să te vedem la petrecerea ta sau, probabil, să muncim împreună în câteva țări simultan. Facem față oricărei provocări, contactează-ne la smile@smybox.ro.

Jdeme do světa pod názvem Smybox

Invită Smybox la petrecerea ta!

Preţuri rezonabile, posibilităţi nelimitate!